Boating H - Arkansas Traveler

Viktigt med bra helger

Posted Sept. 21, 2016, 3:48 p.m. By bawtoummowbob Tags: Fritid

Känslan när en bra helg tar slut
Denna helgen har helt klart gått alldeles för fort. Jag och alla andra i mitt lilla kompisgäng tog ledigt torsdag-fredag så att vi kunde ha en långhelg såhär mitt i sommaren och allt. Så lånade vi min pappas bil och drog ut till en av tjejernas lantställe. Där badade vi, spelade kubb, läste i hängmattan, tränade, åt pankaksfrukost varje morgon, körde frågesport, drack vin, lagade mat och så vidare. Helgen får helt klart tio poäng.

Nu har vi precis kommit hem igen och jag har släppt av alla hemma hos var och en och har precis kommit upp i min lägenhet och satt mig i soffan, trött men glad. Hur som helst så såg jag att jag har ett litet problem när jag klev ur bilen... Bilen som i vanliga fall är vit är nu halvt brun... Det måste jag verkligen fixa innan jag lämnar tillbaka den till pappa! Så i morgon bitti tänker jag att jag ska lämna in den på handtvätt i stockholm. Då blir pappa glad över att bilen har blivit omhändertagen men han behöver verkligen inte få reda på hur den ser ut just nu! 

I morgon börjar en ny lång arbetsvecka men om två veckor åker jag och en kompis på ett nytt litet äventyr, vi ska til Paris!! Det ska bli såå roligt, hon har aldrig varit i Paris förut så det ska bli roligt att få se hennes reaktion och vad hon tycker om det. Jag tror att man alltid måste ha något sånt här roligt att se fram emot med jämna mellanrum, om jag går till mig själv så vet jag ju 100% säkert att jag aldrig skulle överleva livet utan det! Så efter Paris får jag komma hem och planera något nytt roligt att se fram emot!