Boating H - Arkansas Traveler

Mysigt jobb

Posted Dec. 23, 2016, 10:31 p.m. By bawtoummowbob Tags: Jobb

Jag kan bara tänka mig att det måste vara mysigt att jobba på ett hunddagis i solna, det skulle ju vara hur kul som helst. Tänk att få vara med hundar hela dagarna, det måste ju vara så kul. Extra mysigt om det är någon valp som man måste ta hand om, det vore ju extra kul.

Som liten är nog det ett av top tio jobbet att ha som vuxen

Jag tror många bara drömmer om att jobba med djur, för det är ju så mysigt och dom flesta barn tycker ju om att vara med djur och vill gärna ha ett eget husdjur. Så av den anledningen så är det nog många som önskar att dom fick jobba med det hela dagarna och jobba med det. Tänk att få betalt för någon som man tycker är jätte kul att hålla på med, ja det väl vad dom flesta drömmer om att få göra. Ändå är det inte så många som har sitt drömjobb. Men man hoppas att med tiden fler och fler ska få ha sina drömjobb, som till exempel att få jobba med djur om det nu är det man önskar göra.

Det är svårt att veta vad man vill göra tycker jag om jag fick välja för det finns så mycket som verkar roligt och som skulle vara kul att jobba med, så att bara välja ett är lite svårt tycker jag . Men det skulle ju såklart gå om man verkligen var tvungen att välja ett bara. Det hade säkert varit roligare än det jobb jag har just nu, även om det är helt ok. 
Men det finns ju alltid nya och roligare saker som man kan hitta på och det är värt att kolla upp vad man kan hitta på om det är så att man är ute efter ett nytt jobb.